Becali i-a numit "vagabonzi şi dobitoci" pe participanţii la mitingul de duminică

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a numit "vagabonzi şi dobitoci" pe cei care vor participa la mitingul ce va avea loc, duminică, în faţa reşedinţei sale din Aleea Alexandru, menţionând că probabil "sunt trimişi de Dinamo sau Rapid".

23 afișări
Imaginea articolului Becali i-a numit "vagabonzi şi dobitoci" pe participanţii la mitingul de duminică

Becali i-a numit "vagabonzi şi dobitoci" pe participanţii la mitingul de duminică (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Mâine nu vor veni suporterii Stelei la palat, suporterii Stelei sunt milioane, ăia sunt nişte vagabonzi. Păi ce, eu mă duc acasă la ei să protestez? Eu mă duc să le spun să plece din casa lor? Aia este casa mea. Sunt nişte dobitoci, ăia care vor veni, probabil, sunt trimişi de la Dinamo sau Rapid", a spus Gigi Becali după meciul câştigat, sâmbătă, de Steaua Bucureşti, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Sportul Studenţesc, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) a anunţat, la începutul lunii, că va sprijini protestul unor suporteri stelişti la adresa lui Gigi Becali, care vor organiza, în 17 aprilie, de la ora 15.00, un miting la reşedinţa din Aleea Alexandru a finanţatorului stelist. Suporterii stelişti iniţiatori ai protestului au pornit evenimentul pe Facebook, sub denumirea "Revoluţia Stelistă".

Potrivit AISS, pe Facebook şi-au anunţat prezenţa la protest aproximativ 800 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici