Becali: Mesajul meu pentru Piţurcă e să-l ţină în cantonament. Eu nu vreau să-l dau pe Bănel

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că şi-ar dori ca selecţionerul Victor Piţurcă să nu-i dea voie mijlocaşului Bănel Nicoliţă, aflat în cantonamentul naţionalei României, să plece în Franţa pentru a efectua vizita medicală în vederea transferului la AS Saint-Etienne.

176 afișări
Imaginea articolului Becali: Mesajul meu pentru Piţurcă e să-l ţină în cantonament. Eu nu vreau să-l dau pe Bănel

Becali: Mesajul meu pentru Piţurcă e să-l ţină în cantonament. Eu nu vreau să-l dau pe Bănel (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Mesajul meu pentru Piţurcă e să-l ţină în cantonament. Eu nu vreau să-l dau pe Bănel, eu am nevoie de el. Mie îmi trebuie jucători ca Bănel Nicoliţă, care joacă şi fundaş, şi mijlocaş, şi atacant. Eu nu am nevoie de 700.000, am nevoie de Bănel. Dar el e plângăcios. Îi sună pe toţi şi atunci ce să fac, îi dau drumul", a spus Gigi Becali la Gsp Tv.

Marţi după-amiază, Gigi Becali a confirmat că a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii grupării franceze AS Saint-Etienne în vederea transferului lui Bănel Nicoliţă. Mijlocaşul stelist avea promisiunea conducerii că poate pleca la orice echipă pentru suma de 700.000 de euro.

Nicoliţă ar trebui să efectueze vizita medicală şi să semneze contractul cu AS Saint-Etienne până miercuri, când se încheie perioada de transferuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici