Becali: Nu am văzut niciodată un meci atât de lejer, e între pitici şi elefant aici

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după derbiul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 2-0, că niciodată nu a văzut un meci atât de lejer, în primul rând pentru că echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf este deja campioană, dar şi datorită jocului prestat de stelişti.

260 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu am văzut niciodată un meci atât de lejer, e între pitici şi elefant aici

Becali: Nu am văzut niciodată un meci atât de lejer, e între pitici şi elefant aici

"Niciodată n-am văzut un meci atât de lejer, nu numai pentru faptul că eram campioni, dar şi pentru ce arătau pe teren. S-a văzut clar... Suntem prea puternici la ora asta şi nu avem cum să fim învinşi. E diferenţă de gabarit. E între pitici şi elefant aici. Dacă nu ne antrenăm bine va fi o problemă pentru că nu întâlnim echipe tari. Nu se poate să câştigi atât de detaşat, înseamnă că sunt şi ei foarte slabi. E jenant cât sunt de slabi", a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a precizat că acest meci a demonstrat că jucătorii Stelei sunt conştienţi acum de valoarea lor. "Au jucat dezinvolt. M-a încântat siguranţa echipei, m-au încântat cei doi mijlocaşi care dau mare siguranţă echipei, combinaţia de pase şi puterea. S-a văzut că atâta putere are echipa asta că ei nu pot face nimic. (...) Noi trebuie să realizăm dacă vrem să facem fotbal la nivel înalt că Liga I este un fel de probă eliminatorie pentru Liga Campionilor şi Liga Europa. Dacă nu ajungi şi acolo, în grupele LC, şi apoi în primăvară... Atunci este Everestul pentru Steaua", a adăugat finanţatorul stelist, menţionând că arbitrul Sebastian Colţescu "a pierdut meciul" şi trebuia să acorde mai multe cartonaşe galbene.

Becali a mai subliniat că tehnicianul Laurenţiu Reghecampf va rămâne încă doi ani la Steaua şi că vrea neapărat ca gruparea bucureşteană să achiziţioneze un mijlocaş şi un atacant. "În România nu prea văd cine ar fi de Steaua. Kone care a fost la Dinamo îmi plăcea. Şi un atacant trebuie neapărat să luăm. Nu voi aduce jucători de duzină", a explicat el.

Echipa Steaua a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Mansaly Boubacar, în proprie poartă, în minutul 13, şi de Cristian Tănase, în minutul 70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici