Becali: Olăroiu m-a anunţat să nu-mi fac speranţe că va rămâne

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a discutat cu Cosmin Olăroiu şi a înţeles că nu îl poate convinge pe tehnician să rămână şi sezonul viitor la gruparea din Bulevardul Ghencea, urmând să anunţe noul antrenor până la reunirea echipei din 15 iunie.

184 afișări
Imaginea articolului Becali: Olăroiu m-a anunţat să nu-mi fac speranţe că va rămâne

Becali: Olăroiu m-a anunţat să nu-mi fac speranţe că va rămâne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am vorbit cu Olăroiu de dimineaţă. Mi-a zis că n-are rost să mai discutăm pentru că, îi pare rău, dar nu mai are cum să rămână. Deja a făcut programul la echipa aia, a aranjat totul. Mi-a zis să-mi iau gândul că n-are rost să-mi fac speranţe", a spus Becali.

El a menţionat că nu va discuta despre posibili antrenori ai Stelei pentru sezonul viitor, ci îl va anunţa pe viitorul tehnician doar când va ajunge la o înţelegere cu acesta.

"Avem timp să numim un antrenor. Nu o să mai fie ce a fost până acum. Fiecare poate să comenteze ce vrea, dar eu vă spun că nu se va şti antrenorul Stelei decât atunci când el va veni la palat şi va strânge mâna cu mine. Nici eu nu-l ştiu până atunci. Eu transmit suporterilor Stelei că tot ce va fi despre antrenori va fi speculaţie şi minciună, asta până când noul antrenor va strânge mâna cu mine. Echipa se poate reuni în orice condiţii. Până pe 15 iunie cred că vom avea antrenor oricum. E destul timp până atunci", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că Olăroiu s-a arătat nemulţumit de cum a fost pregătită echipa Steaua până să vină el, acuzându-l indirect pe fostul antrenor Sorin Cârţu pentru evoluţiile jucătorilor.

"Olăroiu când a venit, nu vreau să supăr pe nimeni, dar când au fost discuţiile să plece sau nu Sorin, Oli s-a simţit obligat şi a zis că nu poate să lase aşa şi îl doare sufletul. Mi-a zis că a venit pentru că se ducea de râpă totul şi să salveze sezonul, să se califice în Liga Europa. Asta cred că spune totul, nu mai spun mai multe, vedea cum se distruge, cum se alege praful de tot. Mi-a zis: «Am venit pentru că se alegea praful, mi-era milă de tine, nici în Liga Europa nu te calificai. Şi risc şi numele şi tot pentru a salva ce se mai poate salva». Şi eu vedeam cum se alege praful, meci de meci. Atunci eu i-am dat telefon lui Cârţu a doua zi şi i-am zis să facem socotelile. Bravo lui Oli, e un bărbat adevărat că a reuşit", l-a lăudat Becali pe Olăroiu.

Becali a menţionat că Olăroiu ar fi adus o altă organizare clubului dacă ar fi rămas în funcţia de antrenor al echipei.

"El n-a fost mulţumit nici de organizare. O spun eu, nu a spus-o el din politeţe. Erau lucruri care nu-i conveneau, în toată organizarea clubului. A spus că pentru a face performanţă trebuie să fii atent la cele mai mici detalii. A zis că venea şi organiza totul, dar acolo a făcut totul, program, stagiu de pregătire, transferuri şi n-are cum să vină. Azi mi-a spus toate astea, nu ştiam. I-am zis că îi mulţumesc atunci şi asta e", a adăugat el.

Finanţatorul stelist va apela în continuare la sfaturile lui Cosmin Olăroiu.

"La sfaturile unui om care a venit fără să vrea niciun ban, cu tot staful lui, şi munceşte şi aduce un trofeu şi vreo trei milioane, pentru că nu mai prindeam nicio Liga Europa, nu mai prindeam nimic, toată viaţa îi ceri sfatul", a completat Becali.

Antrenorul Cosmin Olăroiu a preluat formaţia Steaua la 5 mai. Sub conducerea lui, echipa a reuşit să câştige Cupa României şi să se claseze pe locul cinci în campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici