Becali: Pe Alibec şi De Amorim vreau să-i vopsesc şi să-i vând cu milioane. Iancu o să zboare de la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la sosirea la Arena Naţională pentru meciul retur cu AS Trencin, că vrea să-i transfere pe Denis Alibec şi William De Amorim de la Astra Giurgiu, să-i "vopsească" şi să-i vândă cu milioane.

465 afișări
Imaginea articolului Becali: Pe Alibec şi De Amorim vreau să-i vopsesc şi să-i vând cu milioane. Iancu o să zboare de la Steaua

Becali: Pe Alibec şi De Amorim vreau să-i vopsesc şi să-i vând cu milioane. Iancu o să zboare de la Steaua (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Cu Astra m-am înţeles, dar Alibec a zis că vrea 100.000 de euro la semnătură. Salariu avea la Astra 10.000 pe lună, acum vrea 15.000. Şi vrea şi contract pe trei ani. Şi mai costă şi el vreo 600.000-700.000, pentru că amândoi costă 1.402.000. Şi dacă faci socoteala, pe trei ani, cu taxe cu tot, ajungi la vreo 2,3 milioane, iar el rămâne liber de contract. Dar la Becali nu se poate să rămână liber. La Becali semnezi pe cinci ani, că eu de aia îl iau, îl vopsesc şi îl dau cu 4-5 milioane. Şi pe De Amorim la fel. Vreau să-l vopsesc şi să iau 5-6 milioane pe el. Aşa fac eu, îi iau cu 500-600.000 şi îi dau cu 5-6 milioane", a spus Becali.

Oficialul stelist a afirmat că va mai aduce un atacant străin. "E adevărat, mai e un atacant, ştie Mirel Rădoi unul. Vreau să-l iau pentru că vreau să nu mă mai intereseze campionatul. Aici vreau să ne distrăm. Iar meciurile astea din Liga I să fie un antrenament pentru cupele europene. Atacantul e străin, în România nu mai e marfă", a precizat Becali.

Becali: Iancu o să zboare de la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la sosirea la Arena Naţională pentru meciul retur cu AS Trencin, că mijlocaşul Gabriel Iancu va pleca de la campioana României, dacă vor fi aduşi Denis Alibec şi William De Amorim de la Astra Giurgiu.

"Eu am hotărât ca Ţucudean şi Luchin să plece. Cu Tamaş e vorba de indisciplină, e altceva. Eu nu iau niciodată decizii împotriva antrenorului. De Ţucudean i-am zis lui Mirel Rădoi că nu avem nevoie de el, iar el a zis «da». Şi i-am mai spus de un jucător care încă mai e la Steaua. Şi el o să zboare de la Steaua. Pe omul care munceşte îl vezi, am zis eu vreodată că am încredere în Iancu? Păi dacă vin De Alibec şi De Amorim va pleca Iancu. Că am vorbit să-l dau. Fotbalistul se vede, e nevoie de muncă multă", a spus Becali.

Gabriel Iancu, în vârstă de 21 de ani, a fost achiziţionat de Steaua Bucureşti în decembrie 2012 de la FC Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici