Becali: Singurul antrenor de valoare la care mă gândesc este Cosmin Olăroiu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat luni că singurul antrenor pe care şi-l doreşte pe banca tehnică după plecarea lui Marius Lăcătuş este tehnicianul Cosmin Olăroiu, căruia îi va îndeplini toate pretenţiile pentru a accepta să conducă formaţia "roş-albastră".

23 afișări
Imaginea articolului Becali: Singurul antrenor de valoare la care mă gândesc este Cosmin Olăroiu

Becali: Singurul antrenor de valoare la care mă gândesc este Cosmin Olăroiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din vară voi aduce un antrenor care să fie de valoare. Singurul antrenor la care mă gândesc e Olăroiu. L-am sunat şi aseară şi azi dimineaţă, dar n-a răspuns, era prea noapte şi prea dimineaţă, probabil. O să-l mai caut şi acum. Poate nu vine acum, poate vine în vară. Toate pretenţiile lui i le voi respecta numai ca să vină antrenor. Mi-aş dori din toată inima să vină. Dacă nu vine acum Olăroiu, stăm încă trei luni de zile şi aşteptăm", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că tehnicianul Gabriel Caramarin va fi antrenor interimar la Steaua.

"Caramarin şi Iordănescu vor conduce echipa. Caramarin va fi mai important decât Iordănescu. Acum i-a venit lui rândul. Edi a fost. Toţi la un loc trebuie să aibă grijă de echipă", a explicat el.

Antrenorul Cosmin Olăroiu a anunţat, luni, la GspTV, că nu se pune în acest moment problema revenirii lui pe banca tehnică a echipei Steaua.

Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici