Becali: Steaua va juca pe Arena Naţională, dar e posibil ca Gabriel Oprea să îmi facă o surpriză

Finanţatorul FC Steaua, George Becali, a declarat, sâmbătă, că roş-albaştrii vor juca în Liga Europa doar pe Arena Naţională, excepţie făcând situaţia în care ministrul Apărării, Gabriel Oprea, i-ar face o supriză să îl "invite" pe stadionul Ghencea.

176 afișări
Imaginea articolului Becali: Steaua va juca pe Arena Naţională, dar e posibil ca Gabriel Oprea să îmi facă o surpriză

Finanţatorul FC Steaua, George Becali (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Becali a spus că este foarte mulţumit de cum a decurs montarea noului gazon pe Arena Naţională.

Întrebat dacă în Liga Europa Steaua va juca pe un stadion din ţară, Becali a precizat că echipa va juca doar pe Arena Naţională.

"Dar este posibil ca prietenul meu Gabi Oprea, care ar putea să devină şi prieten politic, să îmi facă o surpriză. Aşa am auzit, aşa mi s-a spus, că Gabi îmi pregăteşte o supriză, să pregătească gazonul şi terenul de acolo şi să ne invite să jucăm acolo. Dar el are nevoie de PNG, de aceea vrea să îmi pregătească o surpriză", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici