Beckham şi Los Angeles Galaxy au câştigat titlul în SUA

Echipa Los Angeles Galaxy, la care joacă şi englezul David Beckham, a câştigat Liga Nord-Americană de Fotbal (MLS), după ce a învins, duminică, în finală, formaţia Dynamo Houston, scor 1-0, cu golul marcat de căpitanul Landon Donovan.

199 afișări
Imaginea articolului Beckham şi Los Angeles Galaxy au câştigat titlul în SUA

Beckham şi Los Angeles Galaxy au câştigat titlul în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beckham, în vârstă de 36 de ani, a câştigat primul titlu de campion al MLS, unde a ajuns în 2007, de la Real Madrid.

Acesta ar putea fi ultimul meci pentru Beckham în MLS, deoarece contractul său expiră la 31 decembrie şi el ar putea reveni în Europa. Paris Saint-Germain este posibila destinaţie a jucătorului începând din ianuarie.

Fostul căpitan al naţionalei Angliei a mai câştigat titluri în alte două campionate în care a jucat, în Anglia cu Manchester United (de şase ori) şi în Spania cu Real Madrid (o dată).

Los Angeles a dominat meciul şi a marcat în minutul 72, după o acţiune în care au fost implicate vedetele echipei: Beckham, irlandezul Robbie Keane şi americanul Donovan.

Galaxy nu mai câştigase titlul din 2005, după ce reuşise acest lucru şi în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici