Belodedici spune că s-a săturat de comisiile UEFA, din cauza călătoriilor prea dese

Directorul departamentului de copii şi juniori din FRF, Miodrag Belodedici, afirmă că s-a săturat să facă parte din comisiile UEFA, din cauza faptului că era obligat să călătorească prea des şi că nu mai avea timp.

147 afișări
Imaginea articolului Belodedici spune că s-a săturat de comisiile UEFA, din cauza călătoriilor prea dese

Miodrag Belodedici (Imagine: Liviu CHirica / Mediafax Foto)

Miodrag Belodedici a precizat că nu a fost deranjat în niciun fel de de schimbarea sa din Comisia de Dezvoltare şi Asistenţă Tehnică a UEFA. "Nu m-am simţit în niciun fel jignit de înlocuirea mea de la Comisia UEFA. Chiar îi spuneam, recent, unui ziarist că m-am săturat de aşa ceva: de 6 ani mă tot duceam la diferite comisii şi nu mai aveam deloc timp, călătoream prea mult. Dacă domnul preşedinte Burleanu mizează pe altcineva la comisia UEFA, foarte bine. Am vorbit şi ieri cu dumnealui şi i-am confirmat că îmi doresc să continui la federaţie, aşa cum îşi doreşte şi dumnealui. Nu s-a pus niciodată problema să plec. Am primit şi asigurări că va conta pe mine. Rămân şi voi lucra la nivelul reprezentativelor de copii şi juniori, dar şi în programul Grassroots. Mai mult, voi colabora şi cu Aurel Ţicleanu pe partea de scouting", a precizat Miodrag Belodedici, informează site-ul oficial al federaţiei.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a explicat luni, într-o conferinţă de presă, înlocuirea lui Miodrag Belodedici în Comisia pentru dezvoltare şi asistenţă tehnică, precizând că îl va susţine pe fostul fundaş în Comisia pentru fotbal a UEFA dacă Mircea Sandu va renunţa la funcţia de membru al acesteia în 2015. "Miodrag Belodedici nu s-a simţit în largul său în cadrul Comisiei pentru dezvoltare şi asistenţă tehnică, de altfel în ultimul an nici nu a mai participat la şedinţele acesteia. Pe Belodedici îl văd foarte potrivit să activeze în Comisia pentru fotbal a UEFA, una dintre cele trei comisii din care face parte în prezent Mircea Sandu şi de unde nu putea fi schimbat prin prisma funcţiei pe care o ocupă în Comitetul Executiv al UEFA. Prin urmare, în 2015, dacă Mircea Sandu îi va lăsa locul domnului Belodedici, acesta se va bucura de toată susţinerea mea pentru a ocupa această funcţie", a menţionat Burleanu.

Fostul internaţional a fost înlocuit la Comisia de Dezvoltare şi Asistenţă Tehnică a UEFA cu Aurel Ţicleanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici