Benitez: Sunt foarte mândru de jucătorii mei/Jorge Jesus: Am fost aproape tot timpul mai buni

Tehnicianul formaţiei Chelsea Londra, Rafael Benitez, a declarat, miercuri seară, după victoria din finala Ligii Europa, că este extrem de mândru de jucătorii, care au muncit foarte mult în acest sezon.

265 afișări
Imaginea articolului Benitez: Sunt foarte mândru de jucătorii mei/Jorge Jesus: Am fost aproape tot timpul mai buni

Rafael Benitez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am jucat foarte bine în repriza a doua în faţa unei echipe foarte bune. Jucătorii au muncit foarte mult în acest sezon. Sunt mândru, nu a fost uşor, sunt extrem de fericit şi foarte mândru", a spus Benitez, care va părăsi Chelsea la finalul acestui sezon.

Atacantul Fernando Torres, autorul primului gol al formaţiei Chelsea, a sublinit că meciul cu Benfica a fost extrem de dificil: "A fost un drum greu până la Amsterdam şi am avut un meci tare greu. În prima repriză, nu am jucat prea bine. După pauză am abordat altfel meciul şi diferenţa s-a văzut".

Jorge Jesus: Am fost aproape tot timpul mai buni, dar ne-a lipsit puţin noroc

Tehnicianul formaţiei Benfica Lisabona, Jorge Jesus, a declarat, miercuri seară, că echipa sa a fost aproape tot timpul mai bună, dar i-a lipsit norocul, în meciul cu Chelsea, pierdut, scor 1-2, în finala Ligii Europa.

"Am păţit la fel ca la Porto. Am primit un gol chiar pe final. A fost o finală cu două echipe bune, în care Benfica a fost aproape tot timpul mai bună. Ne-a lipsit puţin noroc. Am jucat foarte bine, dar fotbalul ne-a pedepsit într-un meci, în care având în vedere cum am jucat, trebuia să câştigăm", a spus Jorge Jesus.

Şi mijlocaşul Matic consideră că echipa sa a fost lipsită de noroc: "Felicit Chelsea pentru victorie, noi suntem foarte trişti. Am jucat bine şi am fost mai buni. Am controlat jocul, am avut mai multe ocazii, dar nu am avut noroc. Nu câştigă mereu echipa cea mai bună".

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Liga Europa, după ce a învins, miercuri, pe Amsterdam ArenA, echipa portugheză Benfica Lisabona, scor 2-1, golul victoriei fiind marcat de Branislav Ivanovici, în minutul 90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici