Berbecaru: Asta e valoarea Oltchimului! Le aştept cu flori la aeroport

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, după victoria echipei în deplasare, cu FTC Budapesta (30-23) că aceasta e valoarea reală a fetelor şi le va aştepta cu flori la aeroport.

165 afișări
Imaginea articolului Berbecaru: Asta e valoarea Oltchimului! Le aştept cu flori la aeroport

Berbecaru: Asta e valoarea Oltchimului! Le aştept cu flori la aeroport (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Atât pot să spun: asta e valoarea reală a Oltchimului. Am spus aşa şi după meciul trecut, când am învins în Rusia, iar acum s-a confirmat. Dacă fetele vor juca tot aşa este imposibil să nu ne atingem obiectivul, adică să câştigăm Liga Campionilor. Azi nu pot remarca pe nimeni anume, ci întreaga echipă. Nu a fost nici măcar o jucătoare slabă. Este cea mai importantă victorie şi au lăsat totul deoparte, orice probleme avem. O să merg mâine să le aştept cu flori la aeroport", a declarat Petre Berbecaru, pentru MEDIAFAX.

Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia FTC Budapesta, scor 30-23 (15-15), în penultimul meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor.

În primele patru meciuri din grupă, Oltchim a cedat în faţa unguroaicelor de la FTC Budapesta, cu 22-23, şi a slovenelor de la Krim Ljubljana, cu 24-28, iar pe Zvezda a învins-o, cu 29-25, respectiv cu 26-23. Campioana României are 6 puncte, la fel ca FTC, înaintea meciului de duminică, dintre Krim (tot 6) şi Zvezda (0 puncte).

Oltchim mai are de jucat un singur meci, pe teren propriu, cu Krim (17 martie).

Primele două clasate în fiecare grupă vor obţine calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

În sezonul trecut, Oltchim a fost eliminată în semifinale, de Gyor ETO, formaţia care a pierdut ulterior trofeul, în faţa celor de la Buducnost.

Obiectivul echipei Oltchim în actuala stagiune este câştigarea Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici