Bergodi a fost demis de la Modena

Tehnicianul Cristiano Bergodi a fost demis de la echipa italiană Modena, locul său urmând să fie luat de Agatino Cuttone, tehnician al echipei de tineret.

135 afișări
Imaginea articolului Bergodi a fost demis de la Modena

Cristiano Bergodi (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Consiliul de Administraţie al grupării Modena a comunicat că antrenorul Cristiano Bergodi a fost demis de la conducerea tehnică al primei echipei. Responsabilitatea tehnică i-a fost încredinţată lui Agatino Cuttone, actualul antrenor al echipei de tineret. Societatea îi mulţumeşte lui Cristiano Bergodi pentru munca depusă şi îi doreşte tot ce este mai bun pe viitor", se arată în comunicatul clubului, informează Gazzetta dello Sport.

După15 etape, Modena ocupă locul 19 în Serie B, din 22 de echipe.

Cristiano Bergodi, în vârstă de 46 de ani, care se ocupa de pregătirea formaţiei Modena din iulie 2010, a mai antrenat în cariera sa formaţiile Imolese, Sassuolo, FC Naţional, CFR Cluj, Rapid Bucureşti, Poli Iaşi şi Steaua Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici