Universitatea Craiova-Astra Giurgiu. Bilete la finala Cupei României, doar pentru norocoşi

  • Site-ul FRF pe care se vând biletele la meciul din Finala Cupei României merge greu
  • De joi, de când au fost puse în vânzare biletele, site-ul s-a blocat de mai multe ori
  • 3700 de persoane pot participa pe stadion, la meciul Universitatea Craiova – Astra Giurgiu
304 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova-Astra Giurgiu. Bilete la finala Cupei României, doar pentru norocoşi

FOTO: Facebook Cupa României

Teoretic, poţi merge pe stadion să vezi finala Cupei României la Fotbal. Practic, iei bilet, dacă ai noroc. 

Surse din FRF susţin că totul merge şnur şi că biletele se epuizează destul de repede. Cu toate acestea, fanii olteni întîmpină dificultăţi în a-şi procura un bilet la meciul de mâine. Sunt zeci de suporteri din Peluza Nord care, de aproape 24 de ore, aşteaptă să le fie confirmată valabilitatea documentelor de vaccinare pentru a putea intra în posesia unui bilet la meci.”

Dan Copcă, unul dintre fanii Universitatea Craiova, a depus documentele care dovedesc că nu are COVID-19 imediat ce biletele au fost puse în vânzare. Ca să fie sigur că va obţine un loc, a solicitat bilet pe locurile destinate suporterilor neutri. Nici vineri după amiază nu a obţinut rezervarea.

„Aştept confirmarea că sunt în regulă documentele depuse. Din punctul meu de vedere sunt foarte în regulă. Am abonament, am testul PCR, am cardul cu bani şi nu văd de ce să nu-mi dea biletul. Singura problemă este că există această incertitudine din partea Federaţiei şi, la call centerul lor sau la mailurile respective, am sunat, am dat mail, nu răspunde nimeni”, povesteşte Dan Copcă.

Mădălin a fost mai norocos. El şi prietenii săi au reuşit să cumpere bilete, iar acum se pregăteşte să-şi susţină favoriţii, din tribune.

„Aseară am completat documentele în aplicaţia respectivă. De dimineaţă au fost validate, ni s-a transmis linkul cu plata. S-a plătit şi, să zic, la 9:30 am făcut plata şi la 12 am primit tichetele”, spune Mădălin, suporter Universitatea Craiova.

3700 de bilete sunt disponibile la meciul Universitatea Craiova – Astra Giurgiu. 1000 de locuri sunt rezervate fanilor clubului Universitatea Craiova. Cele mai multe locuri libere sunt destinate spectatorilor neutri, adică celor care vor să se bucure de atmosfera de pe stadion, fără a se declara susţinători înrăiţi ai vreunei echipe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici