Biletele la Turneul Campioanelor de la Singapore se pun în vânzare la 23 aprilie

Organziatorii Turneului Campioanelor de la Singapore, finala sezonului de tenis feminin 2015, au anunţat că vor pune în vânzare biletele pentru ediţia din acest an la 23 aprilie, informează todayonline.com.

166 afișări
Imaginea articolului Biletele la Turneul Campioanelor de la Singapore se pun în vânzare la 23 aprilie

Biletele la Turneul Campioanelor de la Singapore se pun în vânzare la 23 aprilie (Montaj foto)

Competiţia va avea loc între 23 octombrie şi 1 noiembrie. Preţurile biletelor pentru o zi sunt cuprinse între 16,9 dolari Singapore (11,5 euro) şi 225,9 de dolari Singapore (153,5 euro), fiind disponibile şi abonamente pentru faza grupelor şi pentru întregul turneu.

Simona Halep şi Serena Williams au disputat finala ediţiei trecute, încheiată cu victoria americancei, cu scorul de 6-3, 6-0. La acel turneu au asistat în total 93.000 de spectatori.

Cele două jucătoare, în ordinea Williams, Halep, conduc şi acum în clasamentul care contează pentru Turneul Campioanelor.

BNP Paribas WTA Finals, a 45-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de peste 6,5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici