Blatter va anunţa dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, înainte de congresul FIFA din iunie

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat că va anunţa dacă va candida sau nu pentru un nou mandat la conducerea forului mondial, înaintea congresului ce va avea loc la 10 şi 11 iunie.

24 afișări
Imaginea articolului Blatter va anunţa dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, înainte de congresul FIFA din iunie

Blatter va anunţa dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, înainte de congresul FIFA din iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Repet ce am mai spus: încă nu sunt atât de obosit încât să hotărăsc să mă retrag. Se poate întâmpla orice. Voi anunţa intenţiile mele înaintea congresului din acest an", a declarat Blatter pentru L'Equipe21.

Alegerile pentru postul de preşedinte al FIFA vor avea loc în 2015.

Joseph Blatter, în vârstă de 77 de ani, este preşedintele FIFA din 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici