Boca: Cum este posibil să fim amendaţi pentru incidentele produse de suporterii Stelei?

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este nemulţumit de hotărârea Comisiei de Disciplină a LPF, care a amendat clubul din dealul Copoului cu suma de 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Steaua.

10 afișări
Imaginea articolului Boca: Cum este posibil să fim amendaţi pentru incidentele produse de suporterii Stelei?

Boca: Cum este posibil să fim amendaţi pentru incidentele produse de suporterii Stelei? (Imagine: Mediafax Foto)

"Este incredibil ce se întâmplă! Să fim amendaţi fără să fim convocaţi la comisie. Cum este posibil să fim amendaţi pentru incidentele produse de suporterii Stelei? Este o sumă imensă pentru noi şi mai bine dau aceşti bani la Centrul de Copii şi Juniori decât să-i dau Ligii Profesioniste! Vom ataca decizia la Comisia de Apel, unde vom prezenta şi probe video, prin care vom demonstra că suporterii ieşeni s-au comportat absolut remarcabil şi nu au răspuns provocărilor venite dinspre galeria Stelei. Ca si club organizator, noi avem contract cu Jandarmeria şi cu o firmă de pază, care au intervenit pentru potolirea suporterilor Stelei şi am asigurat şi acea zonă tampon dintre galeria oaspete şi suporterii noştri. Ce trebuia să facem noi mai mult? Este o bătaie de joc să fim amendaţi fără vină! Şi unde mai pui că nici nu am fost chemaţi să ne apărăm măcar…", a spus Sorin Boca.

Clubul Politehnica Iaşi a fost amendat, miercuri, de Comisia de Disciplină a LPF cu suma de 30.000 de lei, după ce la meciul cu Steaua mai mulţi suporteri ai bucureştenilor au creat incidente în tribunele stadionului "Emil Alexandrescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici