Bogdan Apostu: Dacă aş putea decide, l-aş ţine până după EURO pe Ianis Hagi la Viitorul

Impresarul Bogdan Apostu a vorbit despre momentul în care Viitorul ar trebui să-i dea drumul lui Ianis Hagi. Potrivit agentului, fosta campioană trebuie să facă tot posibilul să-l ţină până după Campionatul European U21, care se desfăşoară între 16-30 iunie 2019.

90 afișări
Imaginea articolului Bogdan Apostu: Dacă aş putea decide, l-aş ţine până după EURO pe Ianis Hagi la Viitorul

Bogdan Apostu: Dacă aş putea decide, l-aş ţine până după EURO pe Ianis Hagi la Viitorul

Gică Hagi a fost îndemnat de Bogdan Apostu să-l vândă pe Ianis Hagi abia după finalul sezonului, atunci când cota decarului Viitorului va creşte considerabil datorită prezenţei la EURO 2019 U21: "Dacă aş putea decide, l-aş ţine până după EURO. Ajută Viitorul să se bată la campionat, prinde meciuri importante şi îi cresc cota. Şi faptul că va participa la EURO 2019 U21 îi va ridica mai mult cota. Toată lumea e mulţumită dacă pleacă, şi Viitorul, dar şi Fiorentina dacă mai are procent", a declarat impresarul Bogdan Apostu, la ProSport LIVE.

”Eu am fost convins că va fi un jucător mare. Dacă nu, nu plătea Viitorul două milioane de euro într-un an de zile. Am plătit totul, pentru că merita. Încă o dată mă felicit că am avut puterea să îl luăm. Viitorul a investit în el, a făcut o investiţie mare şi îl sprijină, îl ajută să crească şi să ajungă un jucător mare. El să nu uite că acest club l-a sprijinit, la crescut de mic şi acum îl ajută să crească. E curtat, deja încep să vină oferte. Sunt unele discuţii, încă nu e nimic concret. Să fim fericiţi de Sărbători, apoi vom discuta dacă suntem pregătiţi să lăsăm jucătorul să iasă şi dacă nu vom slăbi, pentru că trebuie să fim mai puternici”, spunea Hagi.

Potrivit Voetbalnieuws, prezenţa lui Gheorghe Hagi în tribune la meciul Standard Liege - Sevilla, din Europa League, nu a fost una întâmplătoare. Deşi iniţial se credea că "Regele" a plecat să negocieze cu Sevilla transferul fiului său, se pare că echipa cu care ar putea semna Ianis este chiar Standard, iar Hagi a discutat deja cu antrenorul Michel Preud'homme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici