Bogdan Stancu a fost operat după ce a suferit o fractură la mână

Fotbalistul echipei Genclerbirligi, Bogdan Stancu, a fost operat, marţi, la mâna dreaptă, după ce la meciul cu Eskişehirspor a suferit o fractură, informează ntvspor.net.

162 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stancu a fost operat după ce a suferit o fractură la mână

Bogdan Stancu (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, intervenţia chirurgicală a avut loc la spitalul Acibadem din Ankara.

Medicul Mehmet Serdar Binnet, care l-a operat pe român, a declarat că intervenţia chirurgucală a decurs bine şi că fotbalistul îşi va putea relua în scurt timp antrenamentele cu echipa.

Bogdan Stancu s-a accidentat în minutul 67 al meciului de luni cu Eskişehirspor, scor 1-2, în care a înscris golul gazdelor, în minutul 8. Stancu a căzut pe mână la un duel cu jucătorul echipei Eskişehirspor, Mustafa Yumlu. Românul a fost transportat cu ambulanţa la spital. Stancu a suferit o fractură deasupra încheieturii mâinii drepte, la antebraţ.

Antrenorul secund al formaţiei Genclerbirligi, Naci Şensoy, a declarat, conform ogunhaber.com, că Bogdan Stancu este "locomotiva echipei". "Stancu este pentru noi locomotiva echipei, nu un vagon. L-am pierdut. Din păcate a suferit o fractură şi suntem foarte supăraţi", a afirmat Şensoy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici