Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Băieţii merită toate felicitările, au arătat sacrificiu cu Poli Iaşi

Bogdan Argeş Vintilă respiră uşurat după victoria pe final, din ”Copou”, scor final 1-2. Aşa cum a obişnuit publicul până acum, tehnicianul oferă credit total jucătorilor săi.

166 afișări
Imaginea articolului Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Băieţii merită toate felicitările, au arătat sacrificiu cu Poli Iaşi

Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Băieţii merită toate felicitările, au arătat sacrificiu cu Poli Iaşi

”Băieţii merită toate felicitările, au dat dovadă de sacrificiu, luptă şi echilibru, foarte important. Ne-am creat foarte multe ocazii, puteam să mai marcăm, până la urmă e bine când se termină cu victorie. Am vrut să aducem prospeţime în joc, prin schimbări şi am reuşit până la urmă. Mi-au plăcut toţi jucătorii, in ciuda terenului greu, au reuşit să facă toţi faţă fizic.” , a declarat Vintilă la finalul meciului. Totodată, acesta a acuzat starea nu tocmai bună a gazonului şi afirmat că se aştepta la o evoluţie bună a celui mai periculos jucător al ieşenilor, Andrei Cristea.

”Terenul a fost moale, s-au descurcat bine toţi jucătorii, sunt mulţumit de ei. Le-am spus fundaşilor că au în faţă un jucător cu experienţă, unul care inventează goluri, Andrei Cristea. Şi-au dat şi ei seama.” , a declarat Bogdan Vintilă la finalul meciului.

După informaţiile apărute, conform cărora Dennis Man se află în vizorul Sevillei, antrenorul lui FCSB îndeamnă la calm şi încearcă să liniştească apele unui posibil transfer. ”Dennis Man este jucatorul nostru, trebuie să işi facă datoria la club, mă bucur că a marcat, chiar i-am recomandat să fie mai liniştit, că golul vine. Şi a venit, un gol de trei puncte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici