Boris Becker: Nadal este capabil să doboare recordul de titluri de Grand Slam deţinut de Federer

Fostul tenisman german Boris Becker a declarat, joi, că spaniolul Rafael Nadal este capabil să doboare recordul de 17 titluri în turneele de Grand Slam deţinut de elveţianul Roger Federer.

297 afișări
Imaginea articolului Boris Becker: Nadal este capabil să doboare recordul de titluri de Grand Slam deţinut de Federer

Boris Becker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă aş fi fost întrebat acum câţiva ani aş fi spus că nu va putea. Acum, Nadal a revenit la cea mai bună formă a sa şi are deja 13 titluri de Grand Slam în palmares. Are 27 de ani şi nu se va opri aici. Este capabil să facă mai mult, să doboare recordul deţinut de Roger Federer. Nadal este un luptător. El a revenit miraculos după accidentarea de anul trecut şi a redevenit lider mondial", a spus Becker.

Boris Becker a precizat că sezonul slab avut de Federer este normal, deoarece elveţianul este în fruntea topurilor de zece ani. "Trebuie să fim realişti. El a dominat tenisul timp de zece ani, dar acum a intervenit uzura. Cu toate acestea, încă îl văd motivat şi dornic să câştige", a afirmat fostul tenisman german.

Rooger Federer, în vârstă de 32 de ani şi locul 7 ATP, încă nu a obţinut calificarea pentru Turneul Campionilor de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici