Borisov: Am citit că doi jucători mai închişi la culoare de la Steaua sunt consideraţi staruri

Patronul ŢSKA Sofia, Dimitar Borisov, a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Sportal, că a citit că doi jucători mai închişi la culoare ai Stelei, adversara din play-off-ul Ligii Europa, sunt consideraţi staruri şi că este convins că aceştia s-ar integra rapid la firma sa de salubrizare.

211 afișări
Imaginea articolului Borisov: Am citit că doi jucători mai închişi la culoare de la Steaua sunt consideraţi staruri

Borisov: Am citit că doi jucători mai închişi la culoare de la Steaua sunt consideraţi staruri (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Firma mea se ocupă de gunoi, acum răspund unor gunoaie. Le spun că nicio muncă nu este ruşinoasă. Am citit că doi jucători mai închişi la culoare de la Steaua sunt consideraţi staruri. Dacă e aşa, mă ofer să-i ajut să se transfere în Bulgaria. Dar nu la ŢSKA, ci la firma mea, Titan. Sunt convins că se vor integra rapid. Muncitorii noştri sunt băieţi buni şi îi vor accepta. La cine mă refer? La preferatul lui Becali, jucătorul de pe dreapta, închis la culoare, şi un fundaş. Nu, nu mă refer la Iliev, el nu e un star. Acum e o gloabă şi se mişcă precum un troleibuz. Era un star când juca la ŢSKA", a spus Borisov.

Potrivit publicaţiei Novsport, antrenorul Milen Radukanov a afirmat că atacantul brazilian Junior Moraes este la ŢSKA Sofia deoarece vrea să joace la formaţia bulgară şi nu la Steaua. "Cu siguranţă am şi eu vina mea pentru eşecul de la Cluj cu Steaua. Dacă eram perfect, acum antrenam Real Madrid. Cine munceşte, greşeşte. Dacă Moraes voia la Steaua, era la Steaua. Nu poţi trimite un jucător de la o echipă la alta sau să-l ţii undeva împotriva voinţei lui. El vrea să joace la ŢSKA şi e la ŢSKA. Dacă eu cred că putem bate Steaua în retur cu 4-0, cum a spus patronul Borisov? Sunt opiniile lui, are vise mari. Până la final, trebuie să sperăm şi să visăm. În acest moment un scor de 4-0 e un vis, dar poate deveni realitate, de ce nu. Totul depinde de noi", a precizat Radukanov.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, joi, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa bulgară ŢSKA Sofia, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc în 25 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici