Borussia Dortmund l-a achiziţionat pe atacantul columbian Adrian Ramos

Atacantul columbian al echipei Hertha Berlin, Adrian Ramos, va juca din vară la formaţia Borussia Dortmund, club cu care a semnat un contract până în iunie 2018, a anunţat, miercuri, gruparea din Dortmund.

114 afișări
Imaginea articolului Borussia Dortmund l-a achiziţionat pe atacantul columbian Adrian Ramos

Adrian Ramos (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Adrian Ramos este un jucător excelent şi unul dintre cei mai buni marcatori din Germania. El va răspunde perfect exigenţelor de la Borussia Dortmund", a declarat Michael Zorc, directorul sportiv al clubului din Dortmund.

Internaţionalul columbian în vârstă de 28 de ani îl va înlocui la Borussia Dortmund pe polonezul Robert Lewandowski, al cărui contract va expira la vară. Polonezul a anunţat deja că va evolua din sezonul viitor la Bayern Munchen.

În acest sezon, Ramos a înscris 16 goluri pentru Hertha Berlin, cu unul mai puţin decât golgheterii Bundesligii, Robert Lewandowski şi croatul Mario Mandzukici (Bayern Munchen).

Adrian Ramos, selecţionat de 23 de ori în naţionala Columbiei, a fost adus la Hertha Berlin în 2009, de la America Cali. El a marcat 32 de goluri în 89 de meciuri jucate la gruparea din Berlin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici