Bourceanu: Returul cu Legia a fost mai uşor decât credeam

Căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, a declarat, marţi, la Varşovia, după rezultatul înregistrat cu Legia, scor 2-2, că această manşă secundă i s-a părut mai uşoară decât se aştepta, pentru că formaţia sa a reuşit să marcheze repede două goluri.

273 afișări
Imaginea articolului Bourceanu: Returul cu Legia a fost mai uşor decât credeam

Alexandru Bourceanu (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"Cred că returul a fost ceva mai uşor decât credeam, pentru că am marcat repede. Am marcat chiar foarte repede şi cred că instinctiv am făcut pasul înapoi. Ar fi trebuit să împingem în continuare jocul, dar n-am reuşit, am simţit puţin cam repede calificarea şi jocul nostru cred că a suferit un pic. Nu are nicio importanţă ce adversarin vom întâlni (n.r. - în grupe), obiectivul a fost atins, acum am încununat un an plin de succese. Sunt convins că vom întâlni echipe puternice, dar sper să facem jocuri bune, spectaculoase, să ne calificăm în primăvară, măcar în Europa League. Atmosfera a fost impresionantă, dar nu s-a auzit chiar atât de tare ca suporterii noştri. Presiunea pe care a pus-o echipa adversă am simiţit-o mai tare decât publicul lor", a declarat Bourceanu, la DigiSport.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe Arena Naţională din Bucureşti, Steaua şi Legia au terminat tot la egalitate, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici