Brandao a fost inculpat pentru viol şi eliberat sub control judiciar

Atacantul brazilian Brandao, care evoluează la formaţia Olympique Marseille, a fost inculpat pentru viol şi eliberat sub control judiciar, a anunţat avocata jucătorului, Patricia Clusan.

27 afișări
Imaginea articolului Brandao a fost inculpat pentru viol şi eliberat sub control judiciar

Brandao a fost inculpat pentru viol şi eliberat sub control judiciar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul în vârstă de 30 de ani, reţinut la locuinţa lui şi plasat în detenţie marţi dimineaţă, a fost audiat de poliţiştii de la moravuri, în cadrul unei anchete preliminare privind un viol, anchetă deschisă de parchet. Clusan a declarat că tânăra şi-a retras plângerea, dar ancheta continuă. Marţi seară, jucătorul a fost confruntat cu tânăra. Brandao a fost audiat de un judecător la palatul de justiţie, iar apoi palatul de justiţie la bordul unui automobil de lux 4x4 condus de directorul sportiv de la Olympique Marseille, Jose Anigo. Miercuri, poliţiştii s-au deplasat la clubul Olympique Marseille pentru a discuta cu alţi jucători pe care tânăra i-ar fi putut întâlni.

"Suntem mulţumiţi că este liber, vom vedea ce va urma, vă asigur că dacă Brandao nu a beneficiat de prezumţia de nevinovăţie, ancheta va demonstra că este", a precizat Clusan.

O tânără în vârstă de 30 de ani a depus, vineri, o plângere în care îl acuză pe fotbalist că a violat-o în maşina lui, după ce se întoarceau dintr-un club de noapte din Aix-en-Provence, în apropiere de Marsilia, săptămâna trecută.

Evaeverson Lemos da Silva, "Brandao", respinge aceste acuzaţii: "Clientul meu este liniştit, neagă toate acuzaţiile", a declarat avocata Patricia Clusan.

Victima, care a fost supusă unor teste medicale în weekend, a explicat că a depus plângerea târziu, deoarece credea că nu va fi luată în serios.

Atacantul joacă din ianuarie 2009 la OM, după ce a evoluat la clubul ucrainean Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici