BRD Trophy: Ilie Năstase îl va avea din nou partener de dublu pe Adriano Panatta

Ilie Năstase va evolua din nou alături de unul dintre foştii săi parteneri de dublu, italianul Adriano Panatta, în cadrul unui meci demostrativ organizat cu prilejul BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneul de 250 de puncte ce va avea loc la Bucureşti, în perioada 20-28 aprilie.

175 afișări
Imaginea articolului BRD Trophy: Ilie Năstase îl va avea din nou partener de dublu pe Adriano Panatta

Ilie Năstase (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Oragnizatorii turneului găzduit de Arenele BNR îi dedică ediţia 2013 lui Ilie Năstase, marcând astfel 40 de ani de când cel mai bun jucător român din toate timpurile a fost, la 23 august 1973, liderul primului clasament al Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis (ATP).

Ediţia Aniversară Ilie Năstase va include mai multe evenimente speciale, printre care un meci demonstrativ de dublu, prgramat în 27 aprilie, între perechile Ilie Năstase/Adriano Panatta şi Andrei Pavel/Mansour Bahrami.

"Pe plan global, ATP-ul îl va celebra pe Ilie Năstase, alături de foştii jucători numărul unu mondial din 1973 încoace, prin ATP Heritage, o campanie desfăşurata pe tot parcursul anului, ce include printre altele o serie de evenimente speciale, o lansare de carte şi un documentar", se arată într-un comunicat al organizatorilor BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Năstase şi Panatta au câştigat patru turnee la dublu, trei în 1977 (Saint Louis, Londra şi Houston) şi unul în 1981 (Nancy) şi au fost finalişti la Mexico City.

Panatta, fost numărul 4 mondial, a câştigat la simplu nouă turnee, dintre care unul de Grand Slam, la Roland Garros, în 1976. Italianul, acum în vârstă de 62 de ani, mai are în palmares 17 titluri la dublu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici