Brigadă turcă de arbitraj la meciul Schalke 04 - Steaua din Liga Campionilor

Arbitrul tur Cuneyt Cakir va conduce la centru meciul pe care echipa Steaua îl va disputa, miercuri, de la ora 21.45, în compania formaţiei Schalke 04, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupării steliste.

509 afișări
Imaginea articolului Brigadă turcă de arbitraj la meciul Schalke 04 - Steaua din Liga Campionilor

Cuneyt Cakir (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuneyt Cakir va fi ajutat la cele două linii de către Bahattin Duran şi Tarik Ongun, în timp ce asistenţi suplimentari vor fi Baris Simsek şi Mete Kalkavan. Rezervă va fi Cem Satman.

Delegatul UEFA pentru jocul de miercuri este scoţianul Alan McRae, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de către Francesco Bianchi, din Elveţia.

Cuneyt Cakir a mai condus Steaua într-o singură partidă până acum, în sezonul 2009-2010 al UEFA Ligii Europa, când "roş-albaştrii" au trecut, scor 3-0, de scoţienii de la Motherwell FC.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici