Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu Showtime

Vicepreşedintele executiv al Showtime Sports, Ken Hershman, şi preşedintele clubului Interbox, Jean Bedard, au anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Las Vegas, că pugilistul Lucian Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul TV, informează fightnews.com.

58 afișări
Imaginea articolului Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu Showtime

Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu Showtime (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

"Suntem încântaţi că Lucian Bute este din nou alături de noi, pe Showtime. Contractul cu Lucian va asigura pentru telespectatorii noştri meciuri mai incitante în 2011", a declarat Hershman.

Bute va boxa în primul sfert al anului viitor, cu un adversar ce urmează să fie stabilit. "Este o adevărată onoare pentru mine să am oportunitatea de a înfrunta cei mai importanţi boxeri ai categoriei mele pe postul Showtime. Vreau să demonstrez că sunt cel mai bun pugilist din lume la categoria supermijlocie şi această oportunitate îmi va permite să fac asta. Sunt foarte fericit şi mândru", a declarat sportivul român, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

TITLURILE ZILEI

Presa canadiană notase, vineri, că Interbox a ajuns la un acord cu Showtime pentru transmiterea următoarelor trei partide ale pugilistului român, înţelegere în urma căreia boxerul ar urma să câştige 6 milioane de dolari.

Showtime a difuzat prima luptă a lui Bute contra lui Librado Andrade, care a avut loc în octombrie 2008, dar şi victoria obţinută împotriva lui Fulgencio Zuniga în martie 2009. De atunci, Showtime s-a concretizat pe organizarea turneului Super Six, ceea ce i-a obligat pe cei de la Interbox să revină la HBO. Sursa citată menţionează că HBO nu s-a arătat prea interesat să difuzeze următoarea luptă a lui Bute, care ar putea fi împotriva americanului Kelly Pavlik.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici