Bute: Centura va rămâne la mine

Pugilistul român Lucian Bute a declarat, după proba cântarului oficial dinaintea partidei cu Carl Froch, că le promite fanilor britanici că nu îşi va ceda centura în meciul de sâmbătă de la Capital FM Arena din Nottingham.

496 afișări
Imaginea articolului Bute: Centura va rămâne la mine

Bute: Centura va rămâne la mine (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Este o atmosferă senzaţională, dar mă bucur că am alături de mine atâţia români şi canadieni. Cu siguranţă la meci situaţia va fi diferită şi vor fi mult mai mulţi englezi în tribune. Oricum am venit aici cu gândul la o luptă foarte strânsă şi sunt pregătit să-l înfrunt pe Froch. Este un meci foarte important pentru cariera mea, pentru că mă lupt pe teren străin, dar şi cu un adversar foarte puternic. Oricum le promit englezilor că centura va rămâne la mine", a spus Bute.

Pugiliştii Lucian Bute şi Carl Froch au trecut cântarul oficial care a avut loc, vineri, în faţa arenei Capital FM ce va găzdui, sâmbătă, meciul pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute a cântărit 75,84 kilograme în timp ce advesarul său a avut 75,8 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei (76,204 kilograme).

La proba cântarului au asistat aproximativ aproximativ 500 de spectatori, dintre care 200 de români. Fanii români erau îmbrăcaţi în tricouri albe pe care scria "Bute România", iar textul avea culorile tricolorului. De asemenea, aceştia aveau pe cap şi bandane cu chipul şi numele pugilistului român. Susţinătorii lui Bute s-au manifestat zgomotos cu mai bine de o oră înainte startul cântarului oficial prin scandări ale numelui boxerului român, acoperindu-i pe fanii lui Froch.

Totodată, mai mulţi fani ai Universităţii Craiova au afişat un banner pe care scria "Ştiinţa nu moare - Justice for Craiova".

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute va avea loc, sâmbătă, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici