Bute: Decât să plângă mama, mai bine plânge mama lui

Pugilistul Lucian Bute a declarat, sâmbătă seară, la Pro TV, că nu a forţat să facă un KO în meciul cu Jean Paul Mendy, subliniind că lovitura a venit neaşteptată, fiind scurtă şi imprevizibilă, în repriza a patra.

403 afișări
Imaginea articolului Bute: Decât să plângă mama, mai bine plânge mama lui

Bute: Decât să plângă mama, mai bine plânge mama lui (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

"În primele reprize Mendy, s-a deplasat bine, a avut strategie, dar am fost mai bun, stânga a funcţionat bine. Nu am forţat acest KO, lovitura a venit neaşteptată. A fost scurtă şi imprevizibilă. Este box, este un sport de contact, îmi pare rău, dar decât să plângă mama, mai bine plânge mama lui", a declarat Bute la Pro TV.

El a subliniat că aşteaptă acest moment de patru ani şi că acum urmează unificarea centurilor. "Anul viitor voi aduce două centuri în România, vă promit! Mulţumesc tuturor românilor, sunt sportiv de 15 ani, dar aşa sentiment plăcut ca în această seară nu am avut. În această seară am avut un sentiment unic, mi s-a făcut pielea de găină când a cântat Andra imnul României. E pentru prima oară când mama a fost în sală, surorile mele, prietenii mei. Mulţumesc tuturor, sunt mândru că sunt român", a spus Bute cu lacrimi în ochi.

Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici