Bute: Voi avea câteva surprize pentru Glen Johnson la meciul din 5 noiembrie

Pugilistul Lucian Bute a declarat că meciul cu Glen Johnson, programat la 5 noiembrie, va fi foarte dificil, deoarece jamaicanul va pune permanent presiune asupra sa, însă a precizat că îi rezervă câteva surprize adversarului său, cu care s-a antrenat în 2009.

117 afișări
Imaginea articolului Bute: Voi avea câteva surprize pentru Glen Johnson la meciul din 5 noiembrie

Bute: Voi avea câteva surprize pentru Glen Johnson la meciul din 5 noiembrie (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

"Mă aştept la un meci foarte dificil. Îl ştiu pe Glen, este un pugilist agresiv, care va pune permanent presiune asupra mea. Toată lumea ştie că ne-am antrenat împreună în 2009, dar sparring-ul este diferit de un meci. Eu devin altă persoană în timpul unui meci. Puteţi fi siguri că voi avea câteva surprize pentru Glen. Glen este fost campion mondial şi va fi într-o formă foarte bună. A înfruntat numeroase nume importante din box. Meciul cu el este o provocare bună pentru mine şi o victorie îmi va întări locul în elita categoriei supermijlocii", a spus Bute, informează boxingfutures.com.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a anunţat, marţi, pe Twitter, că îşi va pune centura în joc, la 5 noiembrie, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Jamaicanul Glen Johnson a disputat 68 de partide în carieră, reuşind să câştige 51 (35 prin knock-out), pierzând 15 şi remizând de două ori.

Lucian Bute, 31 de ani, şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici