Campioana CSM Oradea, prima finalistă a Superligii Naţionale de polo

Campioana en-titre la polo, CSM Oradea, s-a calificat sâmbătă, în deplasare, în finala Superligii Naţionale, după ce a eliminat formaţia Amefa Arad, în cea de-a treia partidă a semifinalelor.

84 afișări
Imaginea articolului Campioana CSM Oradea, prima finalistă a Superligii Naţionale de polo

Campioana CSM Oradea, prima finalistă a Superligii Naţionale de polo (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Orădenii s-au impus fără probleme în faţa celor de la Amefa Arad, cu 15-2 (4-0, 3-0, 4-1 şi 4-1), în cea de-a treia partidă a semifinalelor competiţiei. Anterior, CSM Oradea a câştigat cele două meciuri de pe teren propriu, cu 19-3 şi 23-6.

Ardelenii vor juca astfel cea de-a şaptea finală naţională consecutivă, adversara urmând să fie Dinamo Bucureşti. Dinamo a trecut de Steaua Bucureşti, cu 6-3, în meciul cu numărul trei, decisiv, din semifinale.

Ambele echipe câştigătoare aveau 2-0 la general din confruntările anterioare, iar cu 3-0, s-au calificat în finala Superligii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici