Campioana Ligii Naţionale de baschet masculin se stabileşte în meci decisiv la Cluj Napoca

  • Finala Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM) dintre U BT Cluj şi CSM Oradea a ajuns joi la episodul 4.
  • Bihorenii s-au impus pe teren propriu, în Arena Antonio Alexe, şi au egalat situaţia la general, după ce clujenii câştigaseră primele două meciuri.
83 afișări
Imaginea articolului Campioana Ligii Naţionale de baschet masculin se stabileşte în meci decisiv la Cluj Napoca

FOTO: Facebook CSM Oradea

CSM Oradea – U BT Cluj 64-61 (19-19, 18-16, 14-17, 13-8)

Întregul meci s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, chiar dacă orădenii au început mai bine şi au condus aproape tot meciul. Cea mai mare diferenţă înregistrată pe tabelă a fost la jumătatea sfertului doi, când au avut 8 puncte avans (35-27).

Clujenii s-au menţinut însă în permanenţă în plasa gazdelor şi la pauza mare CSM conducea doar cu 2 puncte (37-35).

A fost un meci al apărărilor şi al aruncărilor nereuşite, procentajele ratărilor depăşind cota de 50% la mai multe capitole de joc.

Universitatea a avut un scurt moment în care a părut că poate să îşi adjudece meciul şi titlul, finalul sfertului 3 găsindu-i în avantaj cu un punct (51-52).

Orădenii au revenit în ultimele 10 minute şi cu 30 de secunde înainte de final aveau 5 puncte avans (64-59). Cu o defensivă bine pusă în teren, CSM a reuşit să conserve 4 din cele 5 puncte avans, în condiţiile în care oaspeţii au ratat o aruncare de la libere şi două tentative de 3 puncte.

S-a încheiat 64-60 şi campioana va fi decisă în meciul 5, ce se va juca duminică la Cluj Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici