Campionatul Argentinei va avea 30 de echipe din 2015

Prima ligă a campionatului argentinian va trece de la 20 la 30 de echipe din 2015, o măsură care îi va permite clubului Argentinos Juniors, formaţie unde a debutat Diego Armando Maradona, să nu retrogradeze.

93 afișări
Imaginea articolului Campionatul Argentinei va avea 30 de echipe din 2015

Campionatul Argentinei va avea 30 de echipe din 2015 (Imagine: Shutterstock)

Decizia Federaţiei Argentiniene de Fotbal, anunţată marţi seară, va ajuta cluburile de prestigiu să nu retrogradeze în liga a doua.

Independiente Buenos Aires, una dintre cele cinci mari echipe din Argentina, retrogradată în liga a doua în urmă cu şase luni, va reveni astfel în prima divizie.

Noua organigramă a campionatului Argentinei va cuprinde 29 de etape, toate formaţiile urmând să se întâlnească câte o dată între ele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici