Campionatul European de Atletism U18 a fost anulat

European Athletics, forul international al atletismului mondial, a anunţat la finalul acestei săptămâni că a anulat Campionatul European pentru juniori 2 (U18), care urma să aibă loc în perioada 26-29 august 2021, în Italia, la Rieti.

180 afișări
Imaginea articolului Campionatul European de Atletism U18 a fost anulat

Sursa foto: Mediafaxfoto

Programată iniţial pentru luna iulie a anului 2020, competiţia din Italia a fost amânată, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru perioada 26-29 august 2021. Numai că, din cauza aceleiaşi pandemii, organizatorii au decis anularea competiţiei ajunsă la ediţia a treia.

Decizia a fost luată în comun de Comitetul Local de Organizare, Municipalitatea Rieti, Federaţia Italiană de Atletism şi European Athletics.

„Suntem, desigur, foarte dezamăgiţi că nu putem oferi această competiţie pentru sportivii U18 în 2021, dar vrem să mulţumim Comitetului Local de Organizare Rieti 2021 şi Federaţiei Italiene de Atletism pentru munca depusă în încercarea de a derula acest eveniment, ca o provocare, în aceste circumstanţe excepţionale", a declarat preşedintele interimar al European Athletics, Dobromir Karamarinov.

Următoarea ediţie a Campionatului European de Atletism pentru juniori 2 (U18) este programată pentru perioada 4-7 iulie, 2022, la Ierusalim (Israel).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici