Campionul mondial la box Ricky Hatton, filmat în timp ce prizează cocaină - VIDEO

O înregistrare video, în care campionul mondial de box, Ricky Hatton, este filmat în timp ce consumă cocaină, într-un hotel din Manchester, a fost difuzată duminică de News of the World.

53 afișări
Imaginea articolului Campionul mondial la box Ricky Hatton, filmat în timp ce prizează cocaină - VIDEO

Campionul mondial la box Ricky Hatton, filmat în timp ce prizează cocaină - VIDEO

În înregistrarea video, Hatton este văzut în timp ce taie cu o carte de credit şapte "liniuţe", pe care apoi le prizează cu ajutorul unei bancnote de 20 de lire sterline, într-o cameră dintr-un hotel din Manchester.

Potrivit News of theWorld, Hatton a avut trei "şedinţe" în care s-a drogat, pe parcursul a 10 ore, timp în care a băut zece beri, patru pahare de votcă, două pahare de vin şi lichior.

Britanicul Ricky Hatton s-a declarat devastat de imaginile video în care este văzut prizând cocaină.

"Am vorbit cu Ricky şi este foarte supărat. El simte că şi-a dezamăgit familia, prietenii, fanii şi mai ales chiar pe el. Ricky îşi asumă toată responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat", a declarat Max Clifford, purtătorul de cuvânt al pugilistului.

Hatton, în vârstă de 31 de ani, locuieşte cu iubita sa Jennifer Dooley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici