Cămui: Dacă aveam aceeaşi atitudine tot returul, probabil am fi avut mai multe puncte în clasament

Consilierul tehnic al echipei Farul Constanţa, Cristian Cămui, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că gruparea de pe Litoral ar fi avut mai multe puncte în clasament în cazul în care jucătorii săi aveau atitudinea din ultimele trei partide, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Un meci greu, cum ne aşteptam împotriva unei echipe puternice, care a reuşit să ia puncte în faţa unor forţe din acest campionat: a învins Urziceniul, a luat punct la Timişoara. Felicit jucătorii pentru victorie, pentru puterea de luptă, îmi pare rău că se termină campionatul, mai avem un meci la Otopeni. Înainte de meci vom afla şi decizia de la TAS (n.r. - Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne) şi apoi vom face calcule. Atitudinea jucătorilor din ultimele meciuri a dus la obţinerea acestor rezultate. Dacă aveam în tot returul aceeaşi atitudine, probabil aveam mai multe puncte. De mult timp nu am mai avut 270 de minute fără să primim gol", a spus Cămui.

Formaţia Farul Constanţa a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (2-0), partida susţinută pe teren propriu în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I, în urma golurilor marcate de Gerlem '27 şi Voiculeţ '38.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici