Care sunt preţurile biletelor pentru finala Cupei României

Cel mai ieftin bilet la finala Cupei României, care va avea loc sâmbătă, pe Arena Naţională, între Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj, va costa 15 lei, iar cel mai scump 300 de lei, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.

914 afișări
Imaginea articolului Care sunt preţurile biletelor pentru finala Cupei României

Care sunt preţurile biletelor pentru finala Cupei României (Imagine: Shutterstock)

Preţurile biletelor pentru finala Cupei României:

VIP 1: 300 lei (cu hospitality)

VIP 2: 250 lei (cu hospitality)

TRIBUNA 2 EST: Inelul 1 - 40 lei, Inelul 2 - 30 lei sau 25 lei, Inelul 3 - 20 lei

PELUZA 2 SUD: Inelele 1 şi 2 - 20 lei, Inelul 3 - 15 lei

Finala Cupei României, dintre Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.45, pe Arena Naţională.

FRF a anunţat totodată că miercuri vor fi scoase la vânzare şi biletele pentru partida amicală pe care naţionala de fotbal a României o va disputa miercuri, 4 iunie, de la ora 20.45, pe Arena Naţională:

VIP 1: 400 lei (cu hospitality)

VIP 2: 250 lei (cu hospitality)

TRIBUNA 2 EST: 40 lei

PELUZA 1 NORD: 20 lei

PELUZA 2 SUD: 20 lei

FAMILIILE (la Peluza 1 Nord): 15 lei

PENSIONARII (la Peluza 2 Sud): 10 lei

Casele de bilete (intrările din strada Maior Ion Coravu şi Bulevardul Basarabia) vor fi deschise zilnic, începând de miercuri, între orele 11.00 şi 20.00 (respectiv 20.45 în zilele celor două partide).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici