Carles Puyol a demisionat din funcţia de director sportiv adjunct al clubului FC Barcelona

Fostul fundaş al echipei FC Barcelona, Carles Puyol, a demisionat, luni, din funcţia de director sportiv adjunct al clubului catalan, ca urmare a demiterii lui Andoni Zubizarreta, informează AFP.

302 afișări
Imaginea articolului Carles Puyol a demisionat din funcţia de director sportiv adjunct al clubului FC Barcelona

Carles Puyol a demisionat din funcţia de director sportiv adjunct al clubului FC Barcelona

"Am decis să pun capăt relaţiei mele de muncă cu FC Barcelona. Vreau să cresc atât în plan persoanl cât şi profesional şi apoi să revin acasă şi să ajut acest club. Rămân recunoscător tuturor persoanelor din club care m-au ajutat să fac trecerea de la fotbalist la oficial", a scris Puyol pe pagina sa de Facebook.

Carles Puyol, în vârstă de 36 de ani, s-a retras din activitatea de fostbalist în vară şi a devenit adjunctul directorului sportiv Andoni Zubizarreta.

Directorul sportiv al clubului FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, a fost demis din funcţie luni, presa spaniolă susţinând că această decizie a venit în urma rezultatelor slabe de la prima echipă şi a interdicţiei la transferuri impusă de FIFA. Andoni Zubizarreta, în vârstă de 53 de ani, se afla în funcţie din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici