Caroline Wozniacki a jucat tenis cu preşedintele Barack Obama - VIDEO

Sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, a jucat tenis cu preşedintele SUA, Barack Obama, pe un teren improvizat la Casa Albă, informează site-ul oficial al WTA.

302 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki a jucat tenis cu preşedintele Barack Obama - VIDEO

Caroline Wozniacki a jucat tenis cu preşedintele Barack Obama

Mai multe actuale şi foste jucătoare au participat, luni, la Casa Albă, la evenimentul Easter Egg Roll. Alături de Wozniacki au mai fost prezente CoCo Vandeweghe, Victoria Duval şi Alicia Black, precum şi fosta jucătoare Katrina Adams, preşedintele federaţiei americane de tenis, USTA.

Obama, îmbrăcat casual, cu pantaloni şi cămaşă, a schimbat câteva mingi cu Wozniacki, echipată în ţinută sport.

USTA a sprijinit astfel iniţiativa #GimmeFive a soţiei preşedintelui american, prin care Michelle Obama vrea să-i convingă pe copii să facă mişcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici