Caroline Wozniacki, despre posibilitatea de a-şi găsi iubirea pe internet: Nu sunt atât de disperată

Fostul lider al clasamentuluiWTA, daneza Caroline Wozniacki, a declarat că nu este atât de disperată încât să-şi caute dragostea pe internet, după ce fostul său iubit, jucătorul de golf irlandez Rory McIlroy a pus capăt relaţiei cu mai puţin de trei luni înaintea nunţii, informează The Telegraph.

500 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki, despre posibilitatea de a-şi găsi iubirea pe internet: Nu sunt atât de disperată

Caroline Wozniacki (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Wozniacki a fost părăsită de McIlroy la puţin timp după ce invitaţiile pentru nunta din luna august, acum anulată, au fost publicate pe internet.

De atunci, ea încearcă scape de întrebările incomode ale reporterilor, însă după meciul din primul tur de la Wimbledon, cu israelianca Shahar Peer, scor 6-3, 6-0, nu a mai avut sorţi de izbândă.

"Să fiu sinceră, voi vedea ce se va întâmpla. Mă simt perfect bine să fiu singură în acest moment. Va trebui să fie cineva foarte special căruia să îi mai ofer atâta încredere. Cred că atunci când mă voi aştepta mai puţin, atunci se va întâmpla. Nu sunt atât de disperată încât să îmi caut dragostea pe internet. Acum sunt concentrată numai asupra tenisului", a spus jucătoarea de 23 de ani.

În momentul în care un reporter i-a transmis că spaniolul Feliciano Lopez este un mare admirator al său, Wozniacki a replicat: "Ai observat tu asta? E un tip de treabă. Devine foarte stânjenitor."

Rory McIlroy a rupt logodna cu Wozniacki la finalul lunii mai. Cei doi aveau o relaţie din 2011 şi erau logodiţi de la revelionul 2014.

"Problema este la mine. Invitaţiile la nuntă trimise în week-end m-au făcut să îmi dau seama că nu sunt pregătit pentru ceea e implică o căsnicie. Îi doresc Carolinei toată fericirea pe care o merită şi îi mulţumesc pentru momentele frumoase pe care le-am trăit împreună", a precizat McIlroy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici