Caroline Wozniacki şi-a îndeplinit visul de a semna un contract cu un producător de ciocolată

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, şi-a îndeplinit visul de a semna un contract de imagine cu un producător de ciocolată, după ce a parafat o înţelegere cu Godiva, informează The Wall Street Journal.

182 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki şi-a îndeplinit visul de a semna un contract cu un producător de ciocolată

Caroline Wozniacki şi-a îndeplinit visul de a semna un contract cu un producător de ciocolată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În septembrie 2014, WSJ realiza un material despre Wozniacki, în care făcea o descriere detaliată a jucătoarei care tocmai evoluase în finala de la US Open. Atunci, daneza spunea, în timp ce agentul său îi prezenta mai multe oferte de sponsorizare, că vrea o înţelegere cu un producător de ciocolată şi că nu ar interesa-o deloc partea financiară, ci să aibă dulciurile respective la discreţie.

Agentul său povestea atunci că Roger Federer i-a pus o ciocolată uriaşă în vestiarul de la US Open cu complimente din partea Lindt, producătorul de ciocolată a cărui imagine el este. Wozniacki a povestit cât de greu i-a fost să se abţină să o mănânce abia după turneu. "Voi face o înţelegere cu un producător de ciocolată numai pentru a primi produse. Nu am nevoie de bani", susţinea, zâmbind, Wozniacki.

Directorul executiv al Godiva Chocolatier Inc., Mohamed Elsarkey, a declarat că povestea citită în WSJ l-a determinat să îi propună lui Wozniacki o înţelegere. Până în prezent, Godiva nu a avut nicio înţelegere cu vreun sportiv, însă el a dorit să vadă dacă între producătorul de lux şi Wozniacki se va crea o legătură.

După turneul de la Wuhan (China) din toamnă, agentul său Drew LeMesurier de la Lagardere Unlimited i-a spus că Godiva ar fi interesată de un parteneriat. Reacţia lui Wozniacki a fost: "Nu se poate. Am Godiva în cameră. Tocmai am fost la magazinul lor de aici."

Wozniacki şi Elsarkey s-au întâlnit în noiembrie la New York, unde ea a alergat la maraton. Discuţiile au pornit de la cum Lady Godiva "este o femeie puternică care vrea să facă bine oamenilor".

Ciocolata preferată a lui Wozniacki de la Godiva este cea cu lapte, trufe şi caramel.

După întâlnirea de la New York, Godiva a început să-i trimită Carolinei pachete cu ciocolată, însă ea a trebuit să se abţină, pentru că urma să apară în ediţia costumelor de baie a revistei Sports Illustrated, care a ieşti pe piaţă în această săptămână. "A fost o tortură, pentru că de obicei mă tratez cu ciocolată din cauza muncii asidue şi a meciurilor lungi", a explicat Wozniacki.

Deşi ambele părţi au refuzat să facă publică suma înţelegerii, Elsarkey a confirmat că Godiva va avea tot timpul ciocolată pentru Caroline. "Poate că acum băieţii vor aprecia fetele cu forme mai rotunde", a încercat Wozniacki să anticipeze o eventuală plată în produse a înţelegerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici