Cârţu: Voi mai rămâne 21 de zile la Steaua

Tehnicianul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că a vrut să renunţe la funcţia de antrenor al grupării "roş-albastre", dar a fost rugat de finanţatorul Gigi Becali să mai rămână până la sfârşitul campionatului.

32 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Voi mai rămâne 21 de zile la Steaua

Cârţu: Voi mai rămâne pentru 21 de zile la Steaua

"Lumea preferă, cum e cazul lui Gigi, să Intre în nişte polemici care fac foarte mare rău echipei. E problema lui, poate să continue aşa. Eu am avut o discuţie cu el ieri, am vrut să plec. După discuţia pe care am avut-o, a zis «Domne, că să nu mă laşi, că mai sunt meciurile astea, că luăm Cupa». Am decis să rămân pentru astea 21 de zile", a spus Cârţu.

Tehnicianul a menţionat că nu dorea niciun fel de despăgubiri din partea lui Becali.

"I-am zis că poate e mai mult ajutor dacă mă dau la o parte decât de a rămâne la echipă. Pe mine nu mă ţine postul la Steaua. Nu am orgolii sau ambiţii să ţin de scaunul Stelei, să-mi iau nu ştiu ce despăgubiri. Nu mă interesează nimic, nici financiar, nici de glorie sportivă. Nu trebuie să ne atacăm. Mai am 21 de zile, vreau să-mi testez capacităţile masochiste ale organismului. La sfârşit, tragem linie şi ne spunem la revedere", a mai spus el.

Sorin Cârţu a precizat că nu va mai participa la nicio conferinţă înainte de meciurile Stelei, ci doar după partide, când va vorbi doar despre problemele tactice, adăugând că nu va mai răspunde comentariilor nimănui oficial din interiorul clubului.

"N-am să mai particip la conferinţe înainte de meci, doar după, şi nu voi mai discuta decât despre probleme tehnice. Nu voi mai răspunde la niciun comentariu făcut de cineva din club", a adăugat tehnicianul, menţionând că nu a avut niciun fel de conflict cu managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

Antrenorul a anunţat că îşi menţine decizia de a nu mai apela la serviciile fundaşului Eder Bonfim.

"Cu mine, Bonfim nu va mai avea nicio şansă. Nu pot accepta subminarea autorităţii antrenorului. Eu nu-l voi mai antrena cât timp voi mai fi aici. La Severin, n-am observat când m-a înjurat, eram cu spatele. Pe urmă am văzut la televizor şi am făcut legătură cu autoritatea şi debandada", a mai spus el.

Tehnicianul a explicat şi de ce a vrut să aibă o discuţie cu Gigi Becali.

"Eu am trecut prin multe în fotbal. Sunt mai antrenor în fotbal decât e Bonfim jucător, sunt mai antrenor decât au fost alţii patroni sau decât mulţi dintre patroni. Aşa că nu-mi fac eu niciun fel de problemă. La mine e ori albă ori neagră. De asta a şi fost discuţia mea de ieri, să punem lucrurile la punct, dar mi-a zis în continuare că sunt mai de ajutor în ultimele cinci etape decât să plec", a conchis Cârţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici