Cât costă biletele pentru meciul Petrolul - Vitesse Arnhem

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că biletele pentru meciul de pe teren propriu cu Vitesse Arnhem, din turul trei preliminar al Ligii Europa, vor fi puse în vânzare online din această seară, cu preţuri între 12 şi 60 de lei.

500 afișări
Imaginea articolului Cât costă biletele pentru meciul Petrolul - Vitesse Arnhem

Cât costă biletele pentru meciul Petrolul - Vitesse Arnhem (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

De marţi, de la ora 10.00, tichetele vor fi puse în vânzare şi la casele de bilete ale stadionului Ilie Oană.

Preţurile biletelor sunt următoarele: Peluze - 12 lei; Tribuna II - 25 lei; Tribuna I - 35 lei; Tribuna 0 - 60 lei.

Întâlnirea dintre FC Petrolul şi Vitesse Arnhem, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, 1 august, de la ora 19.00. Returul va avea loc la 8 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici