Cătălina Ponor, mesaj de felicitare pentru Florin Mergea şi Horia Tecău: E o medalie de argint cât un aur

Gimnasta Cătălina Ponor a postat pe contul său de Facebook un mesaj de felicitare pentru Florin Mergea şi Horia Tecău, medaliaţi cu argint în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

2150 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor, mesaj de felicitare pentru Florin Mergea şi Horia Tecău: E o medalie de argint cât un aur

Cătălina Ponor, mesaj de felicitare pentru Florin Mergea şi Horia Tecău: E o medalie de argint cât un aur (Imagine: Victor Ciupuliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Dublul format din românii Florin Mergea şi Horia Tecău a pierdut meciul cu perechea spaniolă Rafael Nadal/Marc Lopez, scor 2-6, 6-3, 4-6, în finala probei de dublu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, cucerind medalia de argint. La scurt timp după încheierea partidei de tenis, Cătălina Ponor a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care i-a felicitat pe Tecău şi Mergea.

"Nu e medalie de aur dar e o medalie de argint mare cat un aur !!! Bravo Horia, bravo Florin pentru medalia adusă vouă in primul rând , apoi României , pentru munca depusă , pentru curajul cu care ati luptat pentru fiecare punct înscris !! Sa nu uitam si de medalia bronz venită de la haltere a lui Sincraian Gabriel !! Felicitări ...au mai venit 2 medalii in delegaţia Romaniei. Luni atat eu cat si Marian vom face tot ce putem in finalele de la bârna si sarituri", a fost mesajul gimnastei, care va participa, luni, în finala de la bârnă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici