CE de atletism în sală: Cristina Bujin a ratat calificarea în finală la triplusalt

Atleta Cristina Bujin a ratat, vineri, calificarea în finala probei de triplusalt, la Campionatele Europene de sală de la Goteborg.

148 afișări
Imaginea articolului CE de atletism în sală: Cristina Bujin a ratat calificarea în finală la triplusalt

Cristina Bujin (Imagine: (Mediafax Foto/AFP)

Cristina Bujin a intrat în concurs cu o săritură de 13.47 metri, a ratat-o pe a doua, iar ultima a fost inferioară, de doar 13.40, astfel că s-a clasat pe locul 15, ratând ultimul act al probei, în care au acces doar primele opt.

În aceeaşi reuniune de seară, Beatrice Puiu s-a clasat pe locul 13 la pentatlon (3561 puncte).

Tot vineri, Marian Oprea a renunţat la start în calificările la triplusalt, din cauza unei afecţiuni la un picior, Cornelia Deiac s-a calificat în finală la săritura în lungime, Angela Moroşanu în semifinale la 400 de metri, iar Cătălin Cîmpeanu, tot în semifinale, la 60 de metri.

Delegaţia României la CE de sală de la Goteborg, care se încheie duminică, include 18 sportivi (12 fete şi 6 băieţi) obiectivul fiind câştigarea unei medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici