CE de handbal feminin: România-Spania, primul meci din grupa a II-a

Naţionala de handbal feminin a României va juca, în ordine, în grupa a II-a principală, la Campionatul European din Serbia, cu reprezentativele Spaniei, Ungariei şi Germaniei, calificate din grupa preliminară C.

1109 afișări
Imaginea articolului CE de handbal feminin: România-Spania, primul meci din grupa a II-a

România-Spania, primul meci din grupa a II-a, la CE din Serbia

Tricolorele vor debuta în grupa a II-a, duminică, la Novi Sad, în compania naţionalei Spaniei, programul complet al meciurilor fiind următorul:

9 decembrie: Spania-România (ora 17.15, ora României), Ungaria-Muntenegru (19.15), Germania-Rusia (21.15)

11 decembrie: Spania-Rusia (17.15), Germania-Muntenegru (19.15), Ungaria-România (21.15)

13 decembrie: Spania-Muntenegru (17.15), Germania-România (19.15) şi Ungaria-Rusia (21.15).

Înaintea partidelor din grupa a II-a principală, clasamentul este următorul: 1. Muntenegru 4 puncte, 2. Ungaria 4, 3. Spania 2, 4. Rusia 1, 5. România 1, 6. Germania 0 puncte.

Reprezentativa României a debutat la CE din Serbia în grupa preliminară D, în care a obţinut următoarele rezultate: 21-21 cu Rusia, 22-19 cu Islanda şi 20-23 cu Muntenegru.

Potrivit regulamentului, primele trei clasate din fiecare dintre cele patru grupe preliminare se califică în cele două grupe principale cu punctele acumulate din meciurile directe cu celelalte formaţii calificate mai departe.

Sâmbătă se vor juca ultimele meciuri din grupele preliminare, în grupele A şi B. După disputarea acestora, se vor cunoaşte şi echipele calificate în grupa principală I.

Partidele se vor juca între 9-13 decembrie, iar primele două clasate vor juca ulterior în semifinale, în 15 decembrie.

Finalele pentru medalii vor avea loc în 16 decembrie, ultima zi a CE din Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici