Ce spun Alexandru Maxim şi Cosmin Moţi, după gesturile din meciul cu Armenia

Alexandru Maxim şi Cosmin Moţi au intrat într-un conflict verbal cu fanii echipei naţionale, vineri seară, în timpul şi la finalul meciului cu Armenia, disputat pe Arena Naţională. Pe site-ul frf.ro au fost publicate mesajele prin care cei doi îşi cer iertare faţă de suporteri.

3232 afișări
Imaginea articolului Ce spun Alexandru Maxim şi Cosmin Moţi, după gesturile din meciul cu Armenia

Ce spun Alexandru Maxim şi Cosmin Moţi, după gesturile din meciul cu Armenia

"Reacţia pe care am avut-o după înscrierea golului a fost adresată unei singure persoane din tribună, unui spectator care, încă de când eram la încălzire şi până la finalul partidei, s-a comportat ca un huligan şi mi-a adresat permanent injurii legate de familia mea. Însă chiar şi aşa, nu ar fi trebuit să folosesc un asemenea limbaj şi, dacă prin reacţia mea suporterii echipei naţionale s-au simţit jigniţi, le cer scuze! Nu am avut niciodată intenţia să îi jignesc. Dimpotrivă, aş dori să le mulţumesc pentru susţinere!”, a spus Alexandru Maxim, pentru site-ul frf.ro.

Maxim a marcat golul victoriei, în prelungiri, după ce cu câteva minute înainte a împins în poartă un şut al lui Benzar, care se ducea în plasă, el fiind aflat în afara jocului. Asistentul a sezisat poziţia de ofsaid şi a ridicat fanionul. Maxim a marcat pentru 1-0 tot din pasa lui Benzar, cu un şut din faţa porţii.

"Îmi pare rău că după încheierea jocului am răspuns cu aceeaşi monedă unor cuvinte jignitoare venite din partea unui spectator care şi-a amintit de trecutul meu de dinamovist. Regret că am reacţionat la nervi şi aş vrea ca suporterii echipei naţionale să ştie că, în ciuda acestui moment în care mi-am pierdut luciditatea, îi respect şi îi apreciez. Noi, fotbaliştii, jucăm pentru fani, aşa că ne-am dori întotdeauna să îi facem fericiţi”, a spus, Cosmin Moţi, care a avut o altercaţie cu un fan la finalul partidei. Fundaşul a fost ţinut de colegi şi dus la vestiar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici