Ce spun oficialii greci despre scandalagiul Maguire: ”Un bogătan care vine în Grecia să facă ce vrea”

  • Căpitanul lui Manchester United, Henry Maguire, este în centrul unui scandal major după ce a fost reţinut în Grecia
  • Procurorul grec spune că Maguire se crede ”un bogătan care face ce vrea în Grecia”
  • Presa engleză a relatat pe larg cazul
1259 afișări
Imaginea articolului Ce spun oficialii greci despre scandalagiul Maguire: ”Un bogătan care vine în Grecia să facă ce vrea”

Ce spun oficialii greci despre scandalagiul Maguire: ”Un bogătan care vine în Grecia să facă ce vrea”

Căpitanul englezilor, Henry Maguire, a acordat un interviu pentru BBC în care spune că s-a temut pentru viaţa sa. Oficialii greci precizează că mai mulţi poliţişti au ajuns la spital din cauza lui.

„Este o nouă insultă la adresa poliţiştilor pe care el i-a atacat şi i-a rănit şi la adresa justiţiei din Grecia! Trei poliţişti au ajuns la spital din cauza lui. Un bogătan vine în Mykonos şi crede că poate face ce vrea! Apoi apare la televizor pentru a-şi justifica faptele şi nu spune deloc că îi pare rău,” a spus procurorul care a investigat cazul, Yoannis Paradissis.

„Doar unul beat criţă nu-şi dă seama că este la sediul poliţiei. Toată lumea care a fost în Mykonos ştie că nu poţi confunda sediul, indiferent dacă este zi sau noapte. Sunt multe maşini de poliţie în faţă, mulţi poliţişti. Poate doar dacă eşti beat criţă nu poţi să-ţi dai seama! Dar nu era aşa e beat atât timp cât a fost în stare să lupte cu nişte aşa-zişi răpitori! Iar faptul că a vrut să fugă şi să-i abandoneze pe iubita, fraţii, surorile şi prietenii lui spune multe despre cât de onorabilă este persoane respectivă,” a declarat Paradissos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici