Ceahlăul acuză mai multe cluburi că l-au contactat pe Marc şi ameninţă cu memorii la FIFA şi UEFA

Conducerea FC Ceahlăul Piatra Neamţ acuză mai multe cluburi din Liga I că l-au contactat pe Andrei Marc, fundaş care nu se află în ultimele 6 luni de contract, şi ameninţă că va depune memorii la FRF, FIFA şi UEFA împotriva acestora, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării moldovene.

107 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul acuză mai multe cluburi că l-au contactat pe Marc şi ameninţă cu memorii la FIFA şi UEFA

Andrei Marc (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Marc este sub contract cu Ceahlăul până în 2017, dar sunt cluburi care l-au contactat deja în privinţa unui transfer. El nu este în ultimele şase luni de contract, iar contactarea lui, conform regulamentelor, este ilegală. Tocmai de aceea Ceahlăul intenţionează să depună memorii la comisiile FRF, FIFA şi UEFA împotriva celor care i-au propus diverse lucruri. El este la pregătire cu lotul, dar nu se poate concentra din cauza acestor lucruri care se întâmplă în ultima perioadă", au afirmat sursele citate.

În vârstă de 21 de ani, Andrei Marc este dorit de mai multe grupări din Liga I, una dintre acestea fiind FC Dinamo, potrivit surselor citate,.

Contactaţi, marţi, de MEDIAFAX, oficialii clubului Dinamo au negat interesul pentru transferul lui Marc.

Internaţional de tineret, fundaşul a avut două oferte din Anglia la sfârşitul anului 2013, însă la acea dată conducerea grupării moldovene a solicitat un milion de euro şi 50 la sută dintr-un transfer ulterior, iar negocierile au eşuat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici