Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi, scor 4-1, în Liga I

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I.

255 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi, scor 4-1, în Liga I

Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi, scor 4-1, în Liga I (Imagine: Liviu Chirica - MediafaxFoto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bădescu '19, Aloisio '48 şi Stana '79, '88. Pentru Oţelul a înscris Giurgiu, în minutul 73.

1-0: Golubovici pasează de la 30 de metri pentru Bădescu, acesta îşi depăşeşte adversarul din viteză şi din 14 metri îl lobează pe Brăneţ;

2-0: Corner de pe dreapta executat de Constantinescu, Aloisio reia din demivole, de la 14 metri;

2-1: Giurgiu preia şi şutează de la 25 de metri în stânga portarului Miron;

3-1: Stana şutează fără preluare, din 16 metri, la colţul din stânga lui Brăneţ, după o cursă şi o centrare de pe dreapta a lui Velici;

4-1: Golubovici pasează în adâncime pentru Constantinescu, acesta pătrunde şi îi pasează lui Stana, care stabileşte scorul final.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Miron - Moreno, Aloisio, Ichim, Barna - Achim, Monroy- Bădescu (Velici '78), Golubovici, Constantinescu (Rusu '88) - Lukanovici (Stana '63). Antrenor: Constantin Enache.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Cârjă (Viglianti '76), Sîrghi, Sipovici, Cucu - Giurgiu, Neagu (Buş '61) - Iorga, Băjenaru, Stromajer (Didi '52) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.

Cartonaşe galbene: Stana '81 / Cârjă '24, Sipovici '87

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Florin Eduard Ungureanu, Daniel Mitruţi (asistenţi) - Horaţiu Feşnic (rezervă)

Observatori: Constantin Stefan, Constantin Gheorghe.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici